Tuloksia tunneälyllä ja taidolla

Yhteystiedot

Rementor ky
Puh. 0400 314 068
Postiosoite: Ullantorpantie 7 A 12, 02750 Espoo

Y-tunnus: 2001487-2
Alv -rek
Ennakkoperintärekisteri

Rementor ky:n perustaja Reijo Mylläri - vankkaa osaamista ja itsen haastamista!

Toimitusjohtaja, mentori ja coach vuodesta 2005

Osaamista ja oppia muun muassa:

Reijolla on vankka kokemus projektijohtamisesta ja myynnin ja markkinoinnin esimiestyöstä Edita Oyj:stä ja Canon Oy:sta vuosilta 2005-1981


Hän on toiminut myös Helsingin Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset HMMA ry:n hallituksen jäsenenä vuosina 2009-2011. Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA ry:n valtuuston varajäsenenä hän on toiminut vuosina 2009-2013

Opetushallituksen Myyntityön ja markkinointiviestinnän tutkintotoimikunnan jäseneksi Reijo on valittu vuosiksi 2011-2013. Tutkintotoimikunta vastaa muun muassa Myynnin ammattitutkinto -suorituksista.

Harrastuksesta virtaa - Triathlon vie eteenpäin!

Itsen haastaminen antaa virtaa työhön! Triathlon opettaa nöyryyttä, tavoitteellisuutta, sitkeyttä, itsetuntemusta ja onnistumisen iloa.

"Aloitin puolivahingossa kokeilemaan triathlonia, ja innostuin. Viitisen vuotta sitten ensimmäinen kokeilukilpailu jätti kipeiden lihasten lisäksi halun oppia lisää sekä triathlonin eri lajeista että omasta itsestä. Matka jatkuu, nautin pienistä askelista, onnistumisista ja itsen ylittämisestä! Tunnustan, en edelleenkään voi sanoa nauttivani uimisesta kylmissä Suomen vesissä. Silti olen siinäkin ylittänyt itseni monta kertaa. Tervetuloa kanssani vaikka uinti-, pyörä- tai juoksulenkille!"