Johtaminen - Tunneälyä ja taitoja, tuloksia ja hyvinvointia

Myyntijohtajan mentorointi

Henkilökohtaista sparrausta sekä kokeneille että uusille myynnin esimiehille ja johtajille.

Yksikin tapaaminen kokeneen mentorin kanssa voi avata lukkoja, laajentaa näkemystä, lisätä osaamista ja kasvattaa rohkeutta!

Moni ensikohtaaminen on johtanut vuosia kestävään yhteistyöhön. Useat toimitusjohtajat, myynnin esimiehet ja johtajat, sekä muut vastuullisissa ja paineenalaisissa tehtävissä toimivat ihmiset ovat aloittaneet jopa vuosia kestävän itsensä kehittämisen kokeneen mentorin ja sparraajan kanssa.

Käytännönläheisyys on lähtökohta. Sparrattavan tarpeet ovat tärkein asia. On kyse sitten työpaineiden purkamisesta, haastavista henkilösuhteista tai johdettavista, ruuhkavuosista selviämisestä, myynnin ja johtamisen menetelmiin liittyvistä taitotarpeista, niin nämä aiheet, sekä monet muut mahtuvat mainiosti mentorointitapaamisiin.

Helpoiten pääset liikkeelle ottamalla yhteyttä minuun, Reijo Mylläriin Yhteystiedot sivulla. Keskustellaan, ensimmäinen tapaaminen on veloitukseton ja ilman sitoumuksia. Se kuitenkin auttaa selvittämään sitä, minkälaisessa tilanteessa olet nyt ja mitä olisi kannaltasi järkevintä tehdä.

"Success is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it."

-Maya Angelou